Specials

De specials van Tablez maken het sfeervolle keramische programma compleet. Door het maatwerk van Tablez is een groot scala aan producten mogelijk. Zo bieden de Cubez en Towerz een mooie aanvulling op de bijzettafeltjes, maar ook een garderobewand om de entree van uw woning te verfraaien of zelfs een elegante wastafel behoren tot de mogelijkheden. Heeft u nog meer wensen om een product te verwezenlijken, schroom dan niet en neem contact met ons op om uw droom te verwezenlijken.

Stijlvol design op maat

Uiteraard kunt u uit de reeds gemaakte designs inspiratie opdoen. Maar elke keramisch product is op maat gemaakt, met het gewenste dessin, passend onderstel en de diverse afwerkingsmogelijkheden die het product vervolmaken.

Bent u enthousiast over de aanvulling die Tablez aan uw inrichting kan toevoegen, neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden doornemen om samen uw unieke meubelstuk te verwezenlijken.

[eltdf_button size=”” text=”BEL ONS” icon_pack=”” font_weight=”” link=”tel:+31475557115″][eltdf_button size=”” text=”Contactformulier” icon_pack=”” font_weight=”” margin=”20px” link=”https://www.tablez.nl/contact/”]
[eltdf_icon icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-scissors” size=”eltdf-icon-medium” type=”eltdf-circle”]

Krasvast

Keramiek is ontzettend hard, harder dan graniet. Door dit harde oppervlak is uw tafel krasvast en kan er zelfs met een scherp mes op gesneden worden. Om botte messen te voorkomen raden wij aan om toch een snijplank te gebruiken.

[eltdf_icon icon_pack=”ion_icons” ion_icon=”ion-wineglass” size=”eltdf-icon-medium” type=”eltdf-circle”]

Vlekbestendig

Door de hardheid van het keramiek is het materiaal ongevoelig voor vlekken. Zelfs gemorste rode wijn laat geen blijvende vlekken achter, eenvoudig afnemen met lauw water en eventueel een neutraal huishoud schoonmaakmiddel.

[eltdf_icon icon_pack=”linear_icons” linear_icon=”lnr-drop” size=”eltdf-icon-medium” type=”eltdf-circle”]

Hygiënisch

Het keramiekblad is door zijn hardheid niet poreus, er kan niets intrekken van vocht of voedselresten. Hierdoor maken schadelijke bacteriën en schimmels geen kans zich te hechten aan het materiaal.

[eltdf_icon icon_pack=”linear_icons” linear_icon=”lnr-magnifier” size=”eltdf-icon-medium” type=”eltdf-circle”]

Kleurecht

Keramiek is volledig kleurvast en verkleurt of verandert ook niet onder invloed van UV straling.

[eltdf_icon icon_pack=”linear_icons” linear_icon=”lnr-leaf” size=”eltdf-icon-medium” type=”eltdf-circle”]

Onderhoudsvriendelijk

Uw tafel is gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Het regelmatig reinigen met warm water in combinatie met een neutraal schoonmaakmiddel is voldoende om uw tafel jaar in jaar uit prachtig te houden.