BBQ / Keramische buitenkeukens

De BBQ tafels van Tablez zijn speciaal gemaakt voor het plaatsen van een keramische barbecue of kamado. In deze tafel komt u Big Green Egg volledig tot zijn recht. Deze kooktoestellen zijn meer dan alleen een barbecue, hiermee kunt u grillen, roken, stoven, roosteren, grillen en pizza bakken.

De tafel is voorzien van een keramiekblad en is daarmee o.a. kras-, vlek- en hittebestendig. De diversiteit aan kleur en uitvoering van de keramieke bladen van topmerk Neolith, zorgt voor een uniek en exclusief design. Het blad is hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken en hierdoor uitstekend geschikt voor het bereiden van eten.

Stijlvol design op maat

Uiteraard kunt u uit de reeds gemaakte designs inspiratie opdoen. Maar elke keramisch product is op maat gemaakt, met het gewenste dessin, passend onderstel en de diverse afwerkingsmogelijkheden die het product vervolmaken.

Bent u enthousiast over de aanvulling die Tablez aan uw inrichting kan toevoegen, neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden doornemen om samen uw unieke meubelstuk te verwezenlijken.

Krasvast

Keramiek is ontzettend hard, harder dan graniet. Door dit harde oppervlak is uw tafel krasvast en kan er zelfs met een scherp mes op gesneden worden. Om botte messen te voorkomen raden wij aan om toch een snijplank te gebruiken.

Vlekbestendig

Door de hardheid van het keramiek is het materiaal ongevoelig voor vlekken. Zelfs gemorste rode wijn laat geen blijvende vlekken achter, eenvoudig afnemen met lauw water en eventueel een neutraal huishoud schoonmaakmiddel.

Hygiënisch

Het keramiekblad is door zijn hardheid niet poreus, er kan niets intrekken van vocht of voedselresten. Hierdoor maken schadelijke bacteriën en schimmels geen kans zich te hechten aan het materiaal.

Kleurecht

Keramiek is volledig kleurvast en verkleurt of verandert ook niet onder invloed van UV straling.

Onderhoudsvriendelijk

Uw tafel is gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Het regelmatig reinigen met warm water in combinatie met een neutraal schoonmaakmiddel is voldoende om uw tafel jaar in jaar uit prachtig te houden.