Salontafels

De salontafel van Tablez kunt u naadloos laten aansluiten op uw eettafel. Een combinatie van deze twee tafels zorgt voor eenheid in de woning. Maar de salontafel alleen is al een pronkstuk op zich. Door de diversiteit aan bladen in combinatie met een passend onderstel kunt u diverse stijlen creëren. Van een zeer robuuste uitstraling tot een strakke, verfijnde look die uw interieur een extra dimensie geeft.

Stijlvol design op maat

Uiteraard kunt u uit de reeds gemaakte designs inspiratie opdoen. Maar elke tafel is op maat gemaakt, met het gewenste dessin, passend onderstel en de diverse afwerkingsmogelijkheden die het product vervolmaken.

Bent u enthousiast over de aanvulling die Tablez aan uw inrichting kan toevoegen, neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden doornemen om samen uw unieke tafel te verwezenlijken.

[eltdf_button size=”” text=”BEL ONS” icon_pack=”” font_weight=”” link=”tel:+31475557115″][eltdf_button size=”” text=”Contactformulier” icon_pack=”” font_weight=”” margin=”20px” link=”https://www.tablez.nl/contact/”]
[eltdf_icon icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-scissors” size=”eltdf-icon-medium” type=”eltdf-circle”]

Krasvast

Keramiek is ontzettend hard, harder dan graniet. Door dit harde oppervlak is uw tafel krasvast en kan er zelfs met een scherp mes op gesneden worden. Om botte messen te voorkomen raden wij aan om toch een snijplank te gebruiken.

[eltdf_icon icon_pack=”ion_icons” ion_icon=”ion-wineglass” size=”eltdf-icon-medium” type=”eltdf-circle”]

Vlekbestendig

Door de hardheid van het keramiek is het materiaal ongevoelig voor vlekken. Zelfs gemorste rode wijn laat geen blijvende vlekken achter, eenvoudig afnemen met lauw water en eventueel een neutraal huishoud schoonmaakmiddel.

[eltdf_icon icon_pack=”linear_icons” linear_icon=”lnr-drop” size=”eltdf-icon-medium” type=”eltdf-circle”]

Hygiënisch

Het keramiekblad is door zijn hardheid niet poreus, er kan niets intrekken van vocht of voedselresten. Hierdoor maken schadelijke bacteriën en schimmels geen kans zich te hechten aan het materiaal.

[eltdf_icon icon_pack=”linear_icons” linear_icon=”lnr-magnifier” size=”eltdf-icon-medium” type=”eltdf-circle”]

Kleurecht

Keramiek is volledig kleurvast en verkleurt of verandert ook niet onder invloed van UV straling.

[eltdf_icon icon_pack=”linear_icons” linear_icon=”lnr-leaf” size=”eltdf-icon-medium” type=”eltdf-circle”]

Onderhoudsvriendelijk

Uw tafel is gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Het regelmatig reinigen met warm water in combinatie met een neutraal schoonmaakmiddel is voldoende om uw tafel jaar in jaar uit prachtig te houden.