Eettafels

Met een eettafel van Tablez ontbijt, luncht en dineert u altijd in stijl. Door het doordachte en eigentijdse design geeft u nog meer persoonlijkheid aan uw interieur. Door de grote diversiteit aan bladen vervaardigt Tablez eettafels die een eigen verhaal vertellen. Klassiek, elegant, stoer of robuust. Voor elk interieur is er een uniek Tablez-design dat naadloos past in uw inrichting. De hoogwaardige afwerking van de eettafel zorgt voor een waar pronkstuk.

Stijlvol design op maat

Uiteraard kunt u uit de reeds gemaakte designs inspiratie opdoen. Maar elk product is op maat gemaakt, met het gewenste dessin, passend onderstel en de diverse afwerkingsmogelijkheden.

Bent u enthousiast over de aanvulling die Tablez aan uw inrichting kan toevoegen, neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden doornemen om samen uw unieke tafel te verwezenlijken.

Krasvast

Keramiek is ontzettend hard, harder dan graniet. Door dit harde oppervlak is uw tafel krasvast en kan er zelfs met een scherp mes op gesneden worden.

De bladen in de Polish ( gepolijst) uitvoering dienen wel met meer zorg behandeld te worden dan de matte uitvoeringen, omdat de aanwezige glaslaag die de glans geeft iets minder hard is. Hier is de kans op krassen wel aanwezig.

Vlekbestendig

Door de hardheid van het keramiek is het materiaal ongevoelig voor vlekken. Zelfs gemorste rode wijn laat geen blijvende vlekken achter, eenvoudig afnemen met lauw water en eventueel een neutraal huishoud schoonmaakmiddel.

Hygiënisch

Het keramiekblad is door zijn hardheid niet poreus, er kan niets intrekken van vocht of voedselresten. Hierdoor maken schadelijke bacteriën en schimmels geen kans zich te hechten aan het materiaal.

Kleurecht

Keramiek is volledig kleurvast en verkleurt of verandert ook niet onder invloed van UV straling.

Onderhoudsvriendelijk

Uw tafel is gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Het regelmatig reinigen met warm water in combinatie met een neutraal schoonmaakmiddel is voldoende om uw tafel jaar in jaar uit prachtig te houden.